Interieur

"InHuis maakt van jouw huis, een thuis"

- Mandy van Eldonk

 

Maak van een huis een thuis met de juiste sfeer, jouw favoriete stijl en afgestemde accessoires die warmte en gezelligheid uitstralen. Is jouw huidige interieur toe aan een opfrisbeurt of ga je binnenkort verhuizen? Dan zijn onze interieurs op maat dé oplossing. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van ontwerpen op maat, we maken voor iedere ruimte een passend plan. Van woonkamer tot keuken en van slaapkamer tot badkamer, wij maken van iedere ruimte een sfeervol thuis.

 

Is jouw bedrijfspand of kantoor aan vernieuwing toe? Ook als bedrijf kan je bij InHuis terecht

 

 

Styling

 

Interieuradvies zorgt ervoor dat je woning of zakelijke ruimte één geheel wordt. Een plek waar je je thuis voelt. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen je een nieuwe woning hebt gekocht, als je gaat samenwonen of als je gewoon wat extra hulp en creativiteit kunt gebruiken om je woning te stylen. 

 

Ook ondernemers zijn bij ons van harte welkom voor advies. Wat je vraag ook is, wij denken met je mee en maken graag een uniek, opvallen en praktische ontwerp op maat. 

 

Daarbij staan je wensen altijd centraal. Wij vinden een persoonlijke kennismaking heel belangrijk. In een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en brengen wij samen jouw wensen in kaart. We gaan daarna met passie en plezier voor je aan de slag!

 

Heb jij behoefte aan woonadvies aan In Huis of op kantoor? Ik kom bij je langs en ga gedurende twee uur met je aan de slag. Tijdens mijn bezoek werp ik een frisse blik op jouw manier van wonen. Ik geef advies over indeling, opbergen, ruimte en het creëren van overzicht. Daarnaast denk ik met je mee over kleurgebruik, verlichting en de juiste accessoires.

 

Na mijn bezoek heb je een duidelijk plan en veel bruikbare tips waarmee je direct en zelf aan de slag kunt.

 

Vul voor vrijblijvende informatie het contactformulier in.

voor

na


Jouw huis verkoop-klaar

 

Ben je voornemens je huis te verkopen? Laat dan je woning stijlen en fotograferen.

Met een (kleine) investering verkoop je je huis eerder en/of voor een betere prijs. 


Styling en fotografie op maat

De mogelijkheden variëren van het inrichten en stijlen van de woning met eigen spullen tot en met een complete inrichting (door middel van meubelverhuur) van leegstaande woningen en (nieuwbouw) modelwoningen. Het doel is altijd het optimaal tot zijn recht laten komen van de woning en woonruimte.

 

Voor vrijblijvende informatie kun je jouw gegevens en vraag achterlaten in het contactformulier.

Styling